Fiets afmonteren

Vakkundig uw fiets laten afmonteren?

U heeft een nieuwe fiets voor uw kind, vrouw/vriend(in) of voor uw zelf gekocht en u bent alleen tot het openen van de doos gekomen. U weet niet waar u moet beginnen. Geen nood! Neem gewoon contact met ons op en wij sturen een fietsspecialist om uw fiets in elkaar te zetten en voor u af te monteren.

De fiets helemaal afmonteren en rijklaar maken houdt in:

  1. wij trekken alle bouten en moeren na
  2. smeren alle draaiende delen
  3. stellen de trapas af
  4. spannen de ketting
  5. stellen de remmen af
  6. stellen de versnellingen af
  7. spannen de ketting
  8. kijken de wielen na
  9. monteren de pedalen en stellen het stuur en het zadel af

Elektrische fietsen dienen ofwel via een computersysteem geprogrammeerd te worden en/of helemaal ingesteld te worden alvorens hiermee veilig gereden kan worden.

Wij monteren uw fiets compleet af vanaf € 4000

Reparatieverzoek indienen

Garantie

Wij beschikken over een gedegen vakbekwaamheid en ervaring, en uiteraard krijgt u garantie op elke reparatie. Behalve op geplakte binnenbanden.

Voorrijkosten

Voorrijkosten bedragen van 0 t/m 10 km € 5,00 en 10 t/m 15 km € 7,50 ongeacht het aantal fietsen dat u voor reparatie of onderhoud aanbiedt.

Starttarief

Het minimale tarief waarvoor we uitrijden is € 17,50,- indien anders overeen gekomen. Bijvoorbeeld: Als de monteur op locatie komt en het blijkt dat het ventiel ontbreekt of los zit. De monteur verhelpt het probleem en rekent dan het starttarief van € 17,50,-. Dit bedrag is inclusief voorrijkosten.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief materiaal en arbeid. De prijzen zijn vanaf en gelden voor de meest gangbare stadsfietsen. Voor een volledige prijsopgave kunt u het best contact met ons opnemen.

Uitrijpunten

We hebben 2 uitrijpunten. Een in Amsterdam en een in Almere. Klik op de plaats waar u zich bevindt om de aantal kilometers te berekenen.

Amsterdam
Almere