Reparatie

Meestal klaar terwijl u wacht!

Uw fiets snel en vakkundig laten repareren?

Reparaties zoals lekke banden, kapotte verlichting, rem- en versnellingskabels repareren wij meestal ter plekke. Standaard hebben we bij ons: binnenbanden en buitenbanden, lampen, rem- en versnellingskabels, zadels, pedalen, bellen, snelbinders, sloten, kettingen, remblokjes en diverse andere onderdelen.

Niet elke reparatie is echter ter plekke uit te voeren, hierbij kunt u denken aan een kapotte remnaaf of een gebogen wiel dan wel velg. Voor de genoemde reparatie`s beschikken wij over een werkplaats. Wij nemen in geval van grote reparaties uw fiets mee naar onze werkplaats en brengen de fiets op afspraak weer terug. U krijgt vooraf een zo goed mogelijke indicatie van de kosten

Reparatieverzoek indienen

Garantie

Wij beschikken over een gedegen vakbekwaamheid en ervaring, en uiteraard krijgt u garantie op elke reparatie. Behalve op geplakte binnenbanden.

Voorrijkosten

Voorrijkosten bedragen van 0 t/m 10 km € 5,00 – 10 t/m 15 km € 7,50 – 15 km en meer € 0,50 /km ongeacht het aantal fietsen dat u voor reparatie of onderhoud aanbiedt.

Starttarief

Het minimale tarief, waarvoor wij uitrijden is vanaf € 15.- inclusief voorrijkosten. Dit geldt bijvoorbeeld alleen als bij aankomst blijkt dat het ventiel ontbreekt, de fietssleutel niet aanwezig is of om een andere reden een reparatie niet (direct) uitgevoerd kan worden. Na bevestiging van een afspraak behouden wij ons het recht om het starttarief in rekening te brengen, mits de afspraak op zijn minst 1 uur voor aanvang van afgesproken tijdstip via de mail of telefonisch wordt afgezegd.

Het starttarief geldt niet boven op onze standaard reparatietarieven en/of voorrijkosten. Het starttarief wordt dus alleen in uitzonderlijke situaties gehanteerd.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief materiaal en arbeid. De prijzen zijn vanaf en gelden voor de meest gangbare stadsfietsen. Voor een volledige prijsopgave kunt u het best contact met ons opnemen.

Uitrijpunten

We hebben 1 uitrijpunt in Amsterdam. Klik op onderstaande link om de aantal kilometers te berekenen.

Amsterdam